Gezichtsbehandeling

We zijn verheugd je te verwelkomen in onze salon, waar we hoogwaardige gezichtsbehandelingen aanbieden met producten van het gerenommeerde merk Comfort Zone. Onze Comfort Zone gezichtsbehandelingen zijn zorgvuldig samengesteld om aan de unieke behoeften van jouw huid te voldoen. Of je nu last hebt van een droge huid, onzuiverheden wilt aanpakken, of gewoon op zoek bent naar een heerlijke ontspannende behandeling, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Comfort Zone staat bekend om hun gebruik van hoogwaardige ingrediënten en geavanceerde technologie, wat resulteert in een stralende en gezonde huid.

Wat onze gezichtsbehandelingen bijzonder maakt, is dat we je de mogelijkheid bieden om samen met een vriend, partner of geliefde van onze behandelingen te genieten. Onze Duo Behandelingen zijn perfect om samen te ontspannen en te genieten van quality time, terwijl onze ervaren schoonheidsspecialisten jouw huid verzorgen en verwennen.

Bij Boozst.nl geloven we sterk in maatwerk en persoonlijke aandacht. Daarom is ons advies eigenlijk altijd: boek gewoon tijd voor jezelf en laat ons zorgen voor de rest. Tijdens je afspraak bespreken we graag je specifieke wensen en behoeften, zodat we de perfecte Comfort Zone gezichtsbehandeling voor jou kunnen samenstellen.

Dus, of je nu op zoek bent naar een moment van pure ontspanning, huidverbetering of gewoon wat quality time met een dierbare, Boozst.nl en Comfort Zone staan voor je klaar. Boek nu jouw gezichtsbehandeling en ervaar de ultieme verwennerij voor jouw huid en geest. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en jouw schoonheidsreis te beginnen.

Gezichtsbehandeling 60 min

Aanbevolen voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor de gedehydrateerde of gevoelige huid. In deze behandeling wordt de huid gereinigd, een peeling/scrub, korte dieptereiniging, massage, masker en afsluiting.

Gezichtsbehandeling 90 min

Aanbevolen voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor de onzuivere en de ouder wordende huid. In deze behandeling wordt de huid gereinigd, een peeling/scrub, dieptereiniging, wenkbrauwen epileren of waxen, uitgebreide massage, masker en afsluiting.

Luxe behandeling 120 min

In deze luxe behandeling zit een gezichtsbehandeling en een lichaamsmassage. Kortom een ultiem verwenmoment.

Prijzen

Express gezichtsbehandeling 30 min
€39,50
€39,50
Gezichtsbehandeling 60 min
€75,00

€75,00
Gezichtsbehandeling 90 min
€107,50
€107,50
Luxe behandeling 120 min
€145,00
€145,00
Express gezichtsbehandeling 30 min
€39,50
Gezichtsbehandeling 60 min
€75,00
Gezichtsbehandeling 90 min
€107,50
Luxe behandeling 120 min
€145,00

Onze behandelingen

Onze behandelingen