BOOZST Experience

Beleef een BOOZST Experience als je eens een keer volledig wilt ontspannen. Geniet van de Body Strategist behandelingen die zorgen voor een stevige, zachte huid. Of door de chemische peeling en een voedend anti aging masker voor de body. Verwijdert verhoornde cellen, bevordert de elasticiteit en herstelt oxidatieschade door blootstelling aan de zon, veroudering en lifestyle.

Himalaya Salt Treatment

Een oud genezingsritueel welke een positief effect heeft op de gezondheid en schoonheid van het lichaam. Het kristalzout uit de grotten van de Himalaya dateert van 250 miljoen jaar geleden en is intact gebleven, waardoor het een nog sterker helend effect heeft. Samen met de therapeutische werking van de stenen en de massage zorgt het voor geestelijke en lichamelijke vitaliteit.

Tranquillity Welcome, Massage met warme Himalaya zoutstenen, total body scrub met Himalaya zout en Body Strategist Oil, Pakking en afsluiting met de D-age massagecrème.

Body Strategist Double PEel body

Volledige en diepe regeneratie die zorgt voor een stevige, gladde en zachte huid dankzij een mechanische en chemische peeling én een voedend anti-aging masker. Ideaal bij wisseling
van seizoenen, vooral in de herfst en in de lente.

Tranquillity Welcome, Peel Scrub, Chemische Peeling, Body Masker, Pakking, hoofdmassage, en afsluiting met D-age Massagecrème.

Contra-indicatie: Body Strategist Double Peel is niet geschikt voor gebruik bij zwangere vrouwen.

Body Strategist Montalcino MUD

Ontgifting en een directe en zichtbare correctie dankzij de combinatie van modder met thermaal water van Castello di Velona (Montalcino-Toscane-Italië) en een intensieve
thermogene crème met dubbele werking. De mix van etherische oliën stimuleert een grondige zuivering van het weefsel, terwijl Fucus en Laminaria algen voor een ontgiftende en
lipolytische werking zorgen, Massage modder geeft de lipolytische en afslankende werking van de vervolgens aangebrachte thermogene crème een boost.
Voor ieder type cellulite en voor mensen die op zoek zijn naar een grondige ontgiftende werking.

  • Ontgiftende werking en afname van vetophopingen
  • Vermindering van oedeem en cellulitis
  • Stimuleert het metabolisme

Contra-indicatie: Body Strategist Montalcino Mud is niet geschikt tijdens zwangerschap, in periode van borstvoeding, bij schildklieraandoeningen en tijdens en na blootstelling aan de zon.

Prijzen

Himalaya Salt Treatment 60 min
€79,50
€79,50
Himalaya Salt Treatment 75 min (incl facial)
€99,95

€99,95
Body Strategist Double Peel Body 60 min
€79,50
€79,50
Body Strategist Montalcino MUD 60 min
€79,50
€79,50
Himalaya Salt Treatment 60 min
€79,50
Himalaya Salt Treatment 75 min (incl facial)
€99,95
Body Strategist Double Peel Body 60 min
€79,50
Body Strategist Montalcino MUD 60 min
€79,50

Onze behandelingen

Onze behandelingen