Duo behandeling

Geniet Samen van Ontspanning met Onze Duo Behandelingen!

Bij Boozst begrijpen we dat quality time met dierbaren van onschatbare waarde is. Daarom hebben we speciaal voor jou en je partner, vriendin, zoon of dochter (vanaf 6 jaar) onze heerlijke Duo Behandelingen gecreëerd. Een perfecte gelegenheid om samen te ontspannen, quality time door te brengen en jullie band te versterken, terwijl jullie genieten van onze luxueuze gezichtsbehandelingen of verkwikkende massages.

Elke Duo Behandeling begint met een warm welkom in onze serene omgeving. Jullie worden ontvangen met een ontspannend voetenbad en een keuze uit heerlijke thee of koffie. Deze rustige start zet meteen de toon voor een onvergetelijke ervaring.

Onze getalenteerde therapeuten zorgen ervoor dat jullie tijdens de behandeling de ultieme ontspanning ervaren. Of het nu gaat om een verjongende gezichtsbehandeling om de huid te laten stralen, of een revitaliserende massage om de spanning in jullie spieren weg te nemen, wij staan garant voor een ongeëvenaarde verwennerij.

Na jullie behandeling kunnen jullie de dag voortzetten in de bruisende wijk Prinsenhage in Breda, die zich op een steenworp afstand van Boozst bevindt. Hier kunnen jullie genieten van een smakelijke lunch, een romantisch diner, of een gezellige borrel in een van de vele gezellige eetgelegenheden.

Kom langs bij Boozst en trakteer jezelf en je dierbaren op een onvergetelijke ervaring. Onze Duo Behandelingen zijn de perfecte manier om te ontspannen, te genieten en samen kostbare herinneringen te creëren. Reserveer vandaag nog en ervaar de ultieme verwennerij!

 

Neem contact op

Ik wil graag een duo behandeling reserveren of meer informatie

Naam
MM slash DD slash YYYY

Onze behandelingen

Onze behandelingen